2016-03-26 08:55:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Sok örömteli meglepetés várja

Napi horoszkóp március 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Három bolygó is áll a Kos jegyében, ez kedvez önnek, mégis jobb lenne, ha ma pihenne. Csak a legsürgetőbb dolgokat intézze el, és ne engedje, hogy bárki is hajszolja, higgye el, a házimunka megvárja!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Belső békét és elégedettséget érez. Este egy váratlan meghívásnak örülhet, vagy önhöz érkezik valaki, akivel vidám órákat tölthet együtt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Három bolygó is áll a Kos jegyében, ettől ön is szenvedélyessé válik. A szerelemi energiák felerősödnek az életében, az este ideális az ismerkedésre! A ma kezdődő kapcsolatok tartósnak ígérkeznek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Jó lenne, ha lazítással töltené ezt a napot, és nem tervezne túl sok tennivalót. Nap közben fusson össze a barátaival, vagy ha ez nem megoldható, hívja át őket este egy italra vagy pár finom falatra!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében, három bolygó pedig a Kos jegyében áll. Családi ügyekkel kapcsolatban a döntést halassza későbbre. Most jobban teszi, ha elkerüli a nyílt konfrontációt az idősebb rokonaival! Keresse a békés megoldást a problémákra.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Talán egy kis egyedüllétre lenne szüksége ahhoz, hogy tisztázni tudja kavargó gondolatait. Vigyázzon, hogy a belső feszültségét ne másokon vezesse le.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap csodálatosnak ígérkezik. A Kos jegyében álló bolygók változatossá és vidámmá teszik a délutánt. Szép élmények várnak önre, és jól fog szórakozni, főleg, ha enged a barátai unszolásának, és velük tart.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most különösen hajlamos lehet a felesleges aggodalmaskodásra, töprengésre. Védekezzen ez ellen, mozduljon ki, találkozzon a barátaival.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars a Nyilas jegyében áll. Kellemes napra ébred, ami sok örömteli meglepetést tartogat az ön számára. A párkapcsolata is harmonikusan alakul, romantikus estét tölthetnek együtt a kedvesével.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Jupiter kedvező fényszögben áll a Plútóval, a Mars a Nyilas jegyében áll. Most hajlamos lesz a szétszórtságra, könnyelmű hibákat ejthet, ám szerencsésen leküzdi az ebből eredő nehézségeket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ön most különösen tevékeny hangulatban van, és nagyon nehezen kezeli, ha várnia kell valamire, vagy valakire. Próbáljon meg úrrá lenni a türelmetlenségén, mert ezzel csak rossz hangulatot kelt a többiekben.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, nagyszerű ez az ön szerelmi életére nézve. A közös programok új impulzusokat adnak a kapcsolatának, és közelebb érzi magát a párjához, mint máskor. Új ismeretségeket is könnyebb lesz kötnie, ezek között lehetnek olyanok, melyek a közeljövőben különös jelentőséggel bírnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: